Expresskredit Sms Lån

Smslån från Expresskredit – Ansök direkt via nätet
Låna 1000 kr för 300 kr
Låna 2000 kr för 450 kr 
Låna 3000 kr för 600 kr

Expresskredit.se – Introduktion

Expresskredit erbjuder smålån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. För att få ett smslån godkänt från Expresskredit måste du vara 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt ha en ok privatekonomi. Expresskredit erbjuder smslån även om du har en betalningsanmärkning men det är då viktigt att du kan bevisa att du har ordning på din ekonomi.

Expresskredit – Villkor för sms lån

För att kunna bli beviljat ett lån, måste man uppfylla nedannämnda krav:
– Bör vara myndig
– Har en fast adress och är folkbokförd i Sverige
– Har eget mobiltelefonnummer – numret får inte vara hemligt
– har ordnad ekonomi
– Trots betalningsanmärkningar kan det finnas möjligheter att få lån, men då är det nödvändigt att kunden har en god ekonomi.

Expresskredit smslån – Hur lånar man?

Hos Expresskredit kan man ansöka om lån på två olika sätt, via deras webbformulär eller via SMS. Om man väljer att ansöka via webbformuläret, bör man först skicka ett SMS med ordet WEBLÅN till numret 72550. I svars-SMS:et finns ansökningskoden, som skall anges i webbformuläret. Dessutom skall man ange sina person- och bankuppgifter. Efter att ha fyllt i alla fält i webbformuläret klickar man på ’Ansök om webblån’ och väntar sedan på svaret som kommer via hemsidan.

Väljer man att ansöka om snabblån via SMS, skall man skicka följande uppgifter till nummer 72550: lånebelopp kampanjkod personnummer clearingnummer kontonummer. Efter det får man strax besked om lånet har blivit beviljat.

Expresskredit smslån – Utbetalning

Då webblånet har blivit beviljat överförs pengarna till kundens bankkonto.

Om SMS-lånet har blivit beviljat, bör kunden inom 3 timmar bekräfta låne-beställningen genom att texta OK till numret 72550. Efter att lånet är bekräftat överförs pengarna till kundens bankkonto.

En kontrollringning görs till alla nya låntagare innan lånesumman överförs till bankkontot.

Expresskredit smslån – Information om företaget

Expresskredit Norden är ett bolag som är svenskägt och som erbjuder svenska privatpersoner smålån via SMS eller webbformulär. Bolaget har sitt kontor i Uppsala. Hos Expresskredit kan man endast låna småsummor på 1 000 – 3 000 kr. Det första lånet kan vara högst 1 000 kr och det andra lånet 2 000 kr och det tredje lånet 3 000 kr. Det går mycket snabbt ansöka om lån hos Expresskredit och man får svar kort efter att låneansökan är skickad. Svaret kommer via SMS eller på hemsidan, beroende på vilken ansökningsmetod kunden har valt. Lånet skall återbetalas inom 30 dagar.

Vad kostar ett smslån hos Expresskredit?

Långivare Lånebelopp Uppl.avgift Fakt.avgift Ränta Total kostnad Lånets längd Ansök Här
Expresskredit
1000 kr
2000 kr
3000 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
300 kr
450 kr
600 kr
300 kr
450 kr
600 kr
30 Dagar
30 Dagar
30 Dagar