Bostadslån med Betalningsanmärkning

Här samlar vi kreditinstitut som erbjuder bostadslån även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Tabellen baseras på bostadslånets pris, ränta samt bankens eller kreditgivarens webbsida.

Långivare Lånebelopp Ränta 3 mån Ränta 1 år Ränta 3 år Belånar upp till Ansök Här
Bank 2
Från 50 000 kr 0 % 3,14 % 3,45 % 95 % av värdet
Bluestep
Från 150 000 kr 5,83 % 5,83 % 5,83 % 90 % av värdet
Freedom Finance
Från 200 000 kr 1,88 % 2,17 % 3,21 % 95 % av värdet

Läs mer om banker som erbjuder bolån trots betalningsanmärkningar

Bank2 bolån – Läs mer om bostadslån från Bank 2

Bank2 erbjuder bolån trots betalningsanmärkning som du kan ansöka om via online via deras hemsida. Med Bank2 bolån så sätts din bostad som säkerhet till lånet. För att ansöka om ett bolån från Bank2 måste du ha en fast inkomst. Hos Bank2 behöver tidigare betalningsanmärkningar inte nødvändigtvis utgöra ett hinder för att få bolån…
Läs mer om Bank2 bolån

Bluestep bolån – Läs mer om bostadslån från Blustep.se

BlueStep Bolån erbjuder lån till dig som har anmärkningar och har specialiserat sig på bolån till personer som har svårigheter att få lån hos traditionella långivare. Det är ett svenskt låneinstitut som är grundat 2005.Hos BlueStep är det möjligt att få lån även om man har skulder från tidigare eller betalningsanmärkningar….
Läs mer om Bluestep bolån


FreedomFinance bolån – Läs mer om bostadslån från FreedomFinance.se

Freedom Finance erbjuder lån trots betalningsanmärkningar och erbjuder tre olika typer av bolån – villalån, bostadsrättslån och lån för fritidshus. Du kan ansöka om bolån via Freedom Finance hemsida. Freedom Finance erbjuder bostadslån även till dig som har betalningsanmuarkningar…
Läs mer om FreedomFinance bolån

Bostadslån med betalningsanmärkning

Tidigare har det varit i princip omöjligt att få ett bostadslån med betalningsnmärkning men idag finns det ett par olika alternativ för dig som letar efter ett bolån trots betalningsanmärkelse. Det finns många olika anledningar till att människor har betalningsanmärkelser och idag har över en halv miljon Svenskar en eller flera betalningsanmärkningar. Traditionellt sätt så har inte banker tagit någon hänsyn till hur eller varför du som potentiell låntagare har en betalningsanmärkning men på senaste åren har det dykt upp flera kreditinstitut som kan hjälpa dig med bostadslån trots tidigare anmärkningar. Dessa låneinstitut erbjuder bolån för personer som inte kan få bostadslån av olika anledningar som betalningsanmärkningar, om du är arbetslös, projektanställd, egen företagare eller studerande. Traditionellt sätt är dessa grupper nekade bostadslån av banker för att de innebär en större risk för banken. Detta har lätt till en möjlighet för alternativa låneinstitut att hjälpa människor i denna grupp genom att justera avgifter och räntor så att det motsvarar den risk som den individuella lånetagaren utgör för långivaren. Dessa lån har oftast högre avgifter och räntor än traditionella banklån inte bara för att de utgör en större risk för långivaren utan också för att det är mindre konkurens på grund av färre aktörer på marknaden.