Swedbank Kreditkort

Gratis årsavgift första året (värde 195kr)
Räntefri kredit i upp till 55 dagar
Möjlighet till att dela upp betalningen
Reseförsäkring och avbeställningsskydd

Swedbank Kreditkort- Introduktion

Hos Swedbank kan man ansöka om betal- och kreditkortet MasterCard. Kreditgivaren är EnterCard Sverige Ab, som hör till Swedbank-koncernen. MasterCard är bekvämt att använda och uppköpen samlas på en räkning som kommer en gång i månaden. Kunden har möjlighet att den som e-faktura eller att betala med autogiro. Per år får man två betalningsfria månader. Till kortet är kopplat en kompletterande kortförsäkring innehållande avbeställnings-skydd, förseningsförsäkring av bagage och färdmedel, olycksfallsförsäkring vid invaliditet och dödsfall, självriskeliminering för hem/villaförsäkring samt personbilsförsäkring. Den gäller för resor som startar inom Norden. Resan måste betalas med kortet hos resebyrå. Hälften av resans pris måste betalas med MasterCard. Dessutom ingår en kostnadsfri rese- och olycksfallsförsäkring, som också ersätter försenad ankomst eller försenat bagage. Resans pris måste vara minst 1 000 kr plus skatter och avgifter för att avbeställningsskyddet ska träda i kraft. Årsavgiften för kortet är 195 kr, extrakort utan kostnad. För kontantuttag debiteras 3 % av det uttagna beloppet eller minst 35 kr per uttag.

Swedbank Kreditkort- Fördelar med MasterCard

  • 55 dagars räntefri kredit inom den beviljade köp- och kreditgränsen.
  • Kunden kan välja mellan att göra delbetalningar eller betala hela skulden på en gång, betalningen sker mot månadsräkning.
  • 3 % av skulden eller 150 kr är den minsta månadsraten.
  • Betalningsfria månader är två per år.
  • Vid resor har man en kompletterande rese- och olycksfallsförsäkring förutsatt att mer än 50 % resans pris betalas med kortet.
  • Saldot kan kollas dygnet runt med ett samtal till Kortservice.
  • Betalningsskydd kan läggas till kortet för att försäkra sig vid oförutsedda inkomstbortfall
  • Extrakort utan kostnad för övriga familjemedlemmar.

Swedbank Kreditkort – Information om företaget

De förra sparbankerna är idag Swedbank och har funnits sedan år 1820, då man grundade den första sparbanken i Göteborg. Bankens kunder består av privatkunder och företag och man bedriver verksamhet både i Sverige och utomlands. Namnet Swedbank har varit i bruk år 2006. Swedbank erbjuder alla banktjänster, som exempelvis olika sparformer, försäkringar, bolån, kort och betalningstjänster. Den är en såkallad fullsortimentsbank och man anser det viktigt med goda relationer till kunderna samt att kunna ge dem goda råd då det gäller bankärenden. Swedbank har 377 kontor runtom i Sverige. På Swedbank är man stolt över att ha fått ta emot utmärkelser såsom bästa bank i Litauen och Estland 2009, Årets affärsbank 2009 i Sverige samt flera andra utmärkelser.

Swedbank – öppettider och kontaktinformation

Måndag – fredag: 10.00 – 15.00 – lokala avvikelser förekommer
Alla dagar: 07.00 – 23.00, personlig betjäning i telefonbanken
Email: meddelanden skickas via nätbanken (kräver inloggning)
Hemsida: www.swedbank.se
Postadress: Swedbank AB Brunkebergstorg 8 105 34 STOCKHOLM

Kreditkort Årsavgift Ränta Kreditkort Fakta Ansök Här
Swedbank kreditkort
195 kr*
(*första året gratis)
13.84% – Gratis första året
– Handla räntefritt i upp till 55 dagar.
– Reseförsäkring och olycksfallsförsäkring
– Möjlighet till delbetalning

Klicka här för att jämföra fler kreditkort