ICA Banken Kreditkort

Bonus på allt du handlar med ICA kortet
Ett konto med 0,15 % i ränta på insatta pengar
Kompletterande försäkring
Ansök och få svar direkt

ICA Banken Kreditkort- Introduktion

ICA Bankens kreditkort kallas Bankkort Plus och är ett kombinerat konto- och kreditkort. Kortet generar bonus på alla inköp. Vissa varor och tjänster är dock undantagna från bonussystemet. Det är förmedlade varor såsom frimärken, speltjänster och produkter från Systembolaget. Inköp gjorda i ICA och Statoil ger 1 % bonus, på övriga ställen är den 0,5 %.

Årsavgiften är 320 kr och i den ingår följande saker:

  • Ett säkerhetspaket som ersätter om någon stjäl kundens identitet eller id- handlingar, om någon obehörig har utnyttjat kortet, stulit kundens nycklar, kunden har blivit rånad vid automaten.
  • ICA Bankens reseförsäkring med avbeställningsskydd. 75 % av resans pris måste betalas med kortet för att försäkringen ska gälla. Man kan få ersättning för försening och försenat bagage. För olycksfall som sker under resan kan man få en viss ersättning.

ICA Banken Kreditkort- Fördelar med Bankkort Plus

  • Kredit 10 000 – 100 000 kr.
  • I slutet av månaden kommer ett kontoutdrag som visar gjorda inköp.
  • Betalningarna kan ske på olika sätt: betalning av hela krediten utan ränta, eller man föredrar att betala i mindre rater betalar man ränta endast på den del av krediten som lämnas obetald.
  • Räntefri period på ända upp 60 dagar från inköpsdatum.
  • Inga uttagspåslag eller valutatillägg tillkommer för användning av kortet utomlands – 0,15 % inlåningsränta

ICA Banken Kreditkort – Villkor för kreditkort

  • Åldersgränsen är 18 år

ICA Banken – Information om företaget

ICA Banken är en del av ICA AB, ICA-koncernen. Banken erbjuder ICAs kunder olika tjänster, såsom bolån, lönekonto, bankkort, kreditkort och blancolån samt försäkringar. För en del av dessa tjänster använder banken sig av samarbets-partners.
Personer som planerar att ta lån för att köpa bostad, kan från ICA Banken ansöka om lånelöfte för att underlätta deltagande i budgivning. Kunden vet då i förväg om lån kommer att beviljas eller inte.
I ICA Banken kan kunderna sköta sina bankärenden via flera olika kanaler, i ICA-butiker, på nätet, via telefon eller mobil.
Bankens huvudkontor är beläget i Stockholm. Kundservicen är förlagd till Borås. Banken är grundad 2001 och har omkring 200 anställda. Sammanlagt har ICA Banken 1366 kontor runtom i Sverige.

ICA Banken – öppettider och kontaktinformation

Vardagar: 08.00 – 20.00, personlig betjäning via telefon eller besök i butiken
Dygnet runt: självbetjäning via telefon eller användning av nätbanken

Email: meddelanden kan skickas via nätbanken (kräver inloggning)

Hemsida: www.icabanken.se

Postadress:
ICA Banken
504 82 BORÅS