Disclaimer

Våran avsikt är att all information på lanapengarguiden.com skall vara korrekt och så uppdaterad som möjligt, dock kan lanapengarguiden.com inte garantera tillförlitligheten eller korrektheten på informationen som finns presenterad på webbplatsen. Allt agerande som du som användare företar dig utifrån information presenterad på denna webbplats är på ditt eget ansvar. Materialet som publiceras på lanapengarguiden.com är endast avsett för allmän information och utgör inte, och skall heller inte användas som, professionell rådgivning. Vi uppdaterar lanapengarguiden.com med jämna mellanrum, så vi förbehåller oss rätten att ändra webbplatsens innehåll när som helst.
lanapengarguiden.com kan inte garantera att någon information är korrekt eller hållas ansvarig för några beslut som har fattats baserat på den information som finns på lanapengarguiden.com. Vårt innehåll är endast till för informationssyfte och bör inte användas som en absolut guide. Många av långvarna, bankerna och produkterna vi skriver om byter priser och villkor utan att meddela oss, därför kan informationen vara felaktig. Om så är fallet, ber vi om ursäkt. Om du bestämmer dig för att ansöka om ett lån via länkar från vår webbplats är vi inte ansvariga för vad som händer efter det.
Obs! Information på denna sajt är inte granskad utav experter, så vi reserverar oss för fel och rekommenderar alltid att söka proffesionell rådgivning.